Fiets! NL

Fiets! NL 1.8.2

Fiets! NL

Author:Stoneroos
License:free
Platform:Android
Added:2011-09-22
Updated:2015-08-08 17:53:17
If you encounter any problems regarding the download process, broken links or have a complaint against the software you have downloaded from our website, please use the link below to report the problem so it gets fixed as soon as possible. Report a problem
Last week downloads: 0
Total downloads: 4
Rating:
Average Rating
rating
Your Rating
Description:

Fiets! - Plan een leuke fietsroute en laat u begeleiden tijdens uw fietstocht.

Met de Fiets!-app kunt u makkelijk een fietsroute plannen, opslaan, delen en als routebegeleider gebruiken tijdens uw fietstocht.

Hoe gaat het plannen in zijn werk? Heel simpel: u kiest een startknooppunt en van daaruit plant u een route door de beschikbare knooppunten op de kaart en slaat u de route op. U kunt ook een begin –en eindpunt selecteren en automatisch de kortste route laten berekenen of GRATIS routes van andere Fiets!-app gebruikers ophalen vanaf het Routeplein.

Tijdens het fietsen kunt u de Fiets!-app gebruiken als routebegeleider. Selecteer een van de opgeslagen of opgehaalde routes en start de routebegeleiding. Op de kaart kunt u zien waar u zich bevindt en wat het volgende knooppunt is op uw route.

U kunt uw eigen geplande fietsroutes ook delen met andere gebruikers van Fiets!. Op www.routeplein.nl verschijnen al deze routes en dat maakt deze website tot hét platform voor het ontdekken en delen van nieuwe knooppuntroutes. Bekijk alle routes op het Routeplein, zoek een leuke route en haal deze GRATIS op met de Fiets!-app.

Veel fietsplezier!